Regelsæt DLG-CUP

REGELSÆT DLG-CUP
DLG CUP
Regelsæt for DLG CUP; blev oprettet i 2007, senest redigeret i 2015
Ryttere på Samsø har mulighed for at starte i DLG cup, såfremt de er medlem af en rideklub på Samsø under Dansk Rideforbund.
De 4 pokaler gælder både pony og hest, og uddeles efter følgende regelsæt :
• En pokal til årets ekvipage i dressur til og med LC3 ( kaldet lille dressur-pokal )
• En pokal til årets ekvipage i dressur fra og med LB1(kaldet stor dressur-pokal )
• En pokal til årets ekvipage i springning til og med LD (kaldet lille spring-pokal )
• En pokal til årets ekvipage i springning fra og med LC ( kaldet stor spring-pokal )
Det er de udskrevne propositioner for det enkelte stævne, der er afgørende for, om den enkelte klasse tæller til DLG-cup. Kun resultater opnået på Samsø tæller med.
DLG cup følger kalenderåret, og alle stævner, der afholdes det enkelte år tæller med. Finalerne i DLG cup afholdes hvert år af Samsø Rideklub, senest ved udgangen af november måned. I dressur skal det være en dommer, uddannet under Dansk Rideforbund, som dømmer klasserne, og der kan ikke fraviges fra dette krav.
Point-system er følgende:
Springning: 10 point for en fejlfri runde. Får man fejl trækkes disse fra. Alt efter hvad klasse man starter, ganges disse point med følgende koefficient:
LF * med 1 LE * med 2 LD * med 3
LC * med 1 LB * med 2 LA * med 3
Dvs. Rider man en LE og får 8 fejl, har man 2 point, som ganges med 2 = 4 point i alt.
Dressur: De % man får, laves om til Point. Får man 64,3% får man altså 6,43 point. Alt efter hvad klasse man starter, ganges disse point med følgende koefficient:
LD 1 & 2 * med 1 LC1 * med 2 LC2 * med 3 LC3 * med 4
LB1 & 2 * med 1 LB3 & LA1 * med 2 LA2 & 3 * med 3 LA4 & 5 * med 4
LA6 & MB0 * med 5
Dvs. Rider man LB3 til 64,3% så får man 6,43 Point. Disse point ganger man med 2 = 12,86 point i alt.
OUT-regler i henhold til Dansk Rideforbund er gældende for ekvipager i DLG cup.
Regelsættet kan revideres en gang årligt i januar måned, såfremt dette ønskes af en af klubberne. Ændringer skal kunne godkendes af begge rideklubber for at være gældende. Ovenstående er således aftalt mellem Samsø Rideklub og Ørbygård Rideklub.

Just another WordPress site