Regelsæt-5 pokaler

Spring hest: Pokal skænket af Bikuben Alle LD + LC + LB + LA klasser
Dressur pony: Skænket af Ulla Bülow og Søren Bertel Jensen Alle klasser
Spring pony: Skænket af N. E. Jørgensen Alle klasser
For ovenstående pokaler gælder følgende:
Det er kun ekvipagers opnåede placeringer der tæller med og kun i forbindelse med stævner afholdt af klubber under DRF, såvel på som uden for Samsø og efter det til enhver tid gældende DRF reglement, dog vil resultater opnået ved distriktsstævner bliver ganget med 1,5. (F.eks. 2. plads udløser 6 point)
1. plads udløser 5 point
2. plads udløser 4 point
3. plads udløser 3 point
4. plads udløser 2 point
Øvrige placeringer udløser 1 point

Fejlfrie resultater fra springklasser udskrevet som B0 tæller som en 3. plads.

Resultater fra stævner som ikke er afholdt af Samsø Rideklub skal afleveres til klubben senest d. 31.12 for at tælle med.
Regler for Ingeborgs dressurpokal
Pokalen udsættes til juniorer, der rider på elevpony og der deltager i LD til og med LC3 dressur, har rytteren startet i højere klasser er man udelukket til juniorpokalen.

Kun resultater opnået ved stævner afholdt af Samsø Rideklub tæller med.
Der gives point efter placering.

Er de placerede ryttere ikke godkendt, opnår de, de normale point i pokalregnskabet, bare de er godkendt i: ” Opstilling – holdning, korrekt sæde, hænder og schenklers placering”
og ” Indvirkning – hjælpernes finhed og effektivitet”

Er de placerede ryttere GODKENDT i programmet men ikke i: ” Opstilling – holdning, korrekt sæde, hænder og schenklers placering” og ” Indvirkning – hjælpernes finhed og effektivitet”, får rytteren et fradrag på halvdelen af det opnåede antal point (dog ikke fradrag i det ene point, man får for starten)
Grunden til disse specielle regler/hensyn er at Ingeborg ønsker at det allervigtigste i den grundlæggende uddannelse til dressur rytter, nemlig rytterens indvirkning skal have stor betydning.

Redigeret og godkendt marts 2016

Just another WordPress site