Job på kildekjær

Hesteeventyr på Samsø

Samsø rideklub søger snarest ny ildsjæl, som kan fungere som daglig leder/underviser/staldmedhjælper og i det hele taget være den, der binder det hele sammen i vores dejlige lille klub, og vil drive stedet som sit eget.
Vi råder over en dejlig ridehal, en udendørsbane, som vi arbejder på at gøre bedre, en skøn lys stald og en mindre stald til elevhestene.
Der er mulighed for at have egen hest(e) stående samt tage heste i ridning og drive selvstændig virksomhed ved siden af rideskolens opgaver. Er du stævnerytter er der billige billetter med trailer til Jylland. Mulighederne er mange både i forhold til, hvordan stedet skal drives og jobbet skal udformes, og vi er som udgangspunkt åbne for det meste, og det kan være ren undervisning eller ren staldarbejde eller begge dele, og jobbet kan i princippet også deles mellem 2 personer. Dog skal vi have dækket undervisning af vores elevryttere, og lidt staldarbejde, fodring, ind-og udlukning og vedligehold af stedet kommer vi nok heller ikke udenom. Det er vigtigt, at du er selvstændig, positiv og ansvarsfuld.
Vi forestiller os en stilling på ca. 30 timer, men skriv endelig til os, selvom du kun er interesseret i nogle af timerne.
Kontakt for yderligere information: Anja Guldborg, 20159422 Ansøgning sendes til Samso.rideklub@gmail.com. Samtaler vil blive afholdt løbende.