Mød hestene

Black

En hoppe på 18 år, ca. 147 cm i stang. Black er en skøn pony og en rigtig all round pony. Hun bruges både til nybegyndere og mere rutinerede ryttere. Hun er på LB plan i dressur, men hendes force er springningen. Der er fart over feltet og hun er tro mod sin rytter.

KC

En New forest hoppe på 11 år, ca. 144 cm i stang. KC er en sød pony, med meget personlighed. Hun er på LC plan i dressur og kan springe, men med rutineret rytter. Hun har en stor gang og i galop er man flyvende. Hun vil dog gerne til tider teste sin rytter, men skal bare have at vide hvem der bestemmer.

Diba

En knapstrupper hoppe på 14 år, ca. 145 cm i stang. Diba er en skøn pony, der er nem at være på. Hun vil gerne arbejde og tilfredsstille sin rytter. Hun rides meget for ben og sæde. I dressur er hun på LC niveau og hun kan springe.

Moonlight

En fjordhest hoppe på 16 år, ca. 140 cm i stang. Moonlight er rideskolens store nusse hoved. Hun er en all round pony, der i dressur kan øvelser til LA og så er hun springer, med fart på. Bruges til både nybegynder og øvede. Nem at være på. Men tag jer i agt for alt det søde…hun er også fræk!!

Woja

En skøn hoppe 

 

Kirano

 

 

Just another WordPress site