Mød hestene

Black

En hoppe på 18 år, ca. 147 cm i stang. Black er en skøn pony og en rigtig all round pony. Hun bruges både til nybegyndere og mere rutinerede ryttere. Hun er på LB plan i dressur, men hendes force er springningen. Der er fart over feltet og hun er tro mod sin rytter.

KC

En New forest hoppe på 11 år, ca. 144 cm i stang. KC er en sød pony, med meget personlighed. Hun er på LC plan i dressur og kan springe, men med rutineret rytter. Hun har en stor gang og i galop er man flyvende. Hun vil dog gerne til tider teste sin rytter, men skal bare have at vide hvem der bestemmer.

Diba

En knapstrupper hoppe på 14 år, ca. 145 cm i stang. Diba er en skøn pony, der er nem at være på. Hun vil gerne arbejde og tilfredsstille sin rytter. Hun rides meget for ben og sæde. I dressur er hun på LC niveau og hun kan springe.

Moonlight

En fjordhest hoppe på 16 år, ca. 140 cm i stang. Moonlight er rideskolens store nusse hoved. Hun er en all round pony, der i dressur kan øvelser til LA og så er hun springer, med fart på. Bruges til både nybegynder og øvede. Nem at være på. Men tag jer i agt for alt det søde…hun er også fræk!!

Star

En haflinger vallak på 21 år, ca. 147 cm i stang. Star er en ældre sød herre som bruges til nybegyndere. Han er sød og finder sig i alt (næsten). Han er LD niveau i dressur og vil gerne springe. Han er en lidt tungere type end de andre og der skal arbejdes for det. Han er dog næsten gået på pension men, bruges stadig til trækture.

Stanley

En haflinger vallak på 15 år, ca. 146 cm i stang. Stanley er den lidt tunge type og der skal arbejdes for tingene. Han bruges til nybegyndere. Rides han af mere øvede ryttere der formår at ride frem, er han en skøn pony. LC niveau i dressur og ingen spring her.

Just another WordPress site