Home-CUP

Regelsæt for Home CUP; blev oprettet i 2007, senest redigeret i 2014 Ryttere på Samsø har mulighed for at starte i Home cup, såfremt de er medlem af en rideklub på Samsø under Dansk Rideforbund.
De 4 pokaler gælder både pony og hest, og uddeles efter følgende regelsæt :

• En pokal til årets ekvipage i dressur til og med LC3 ( kaldet lille dressur-pokal )
  • En pokal til årets ekvipage i dressur fra og med LB1(kaldet stor dressur-pokal )
  • En pokal til årets ekvipage i springning til og med LD (kaldet lille spring-pokal )
  • En pokal til årets ekvipage i springning fra og med LC ( kaldet stor spring-pokal )

Det er de udskrevne propositioner for det enkelte stævne, der er afgørende for, om den enkelte klasse tæller til Home-cup. Kun resultater opnået på Samsø tæller med.

Home cup følger kalenderåret, og alle stævner, der afholdes det enkelte år tæller med. Finalerne i Home cup afholdes hvert år af Samsø Rideklub, senest ved udgangen af november måned. I dressur skal det være en dommer, uddannet under Dansk Rideforbund, som dømmer klasserne, og der kan ikke fraviges fra dette krav.Point-system er følgende :

Springning : 5 point for en fejlfri runde, 4 point for 4 fejl, 3 point for 8 fejl, 2 point for gennemført, 1 point oveni for placering ( for at få placering skal der være minimum 3 i klassen ).

Dressur : over 70 % 5 point, fra 65-69,99 % 4 point, 60-64,99 % 3 point, 55-59,99 % 2 point, 50-54,99 % 1 point,  1 point oveni for placering (for at få placering skal der minimum være 3 i klassen ).

OUT-regler i henhold til Dansk Rideforbund er gældende for ekvipager i Home cup.

Regelsættet kan revideres en gang årligt i januar måned, såfremt dette ønskes af en af klubberne. Ændringer skal kunne godkendes af begge rideklubber for at være gældende.

Just another WordPress site